Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο ανασύστασης των πρωτοβαθμίων ΔΑΚΕ στο χώρο των ΕΛΤΑένα εγχείρημα που, ήδη, έχει βρει μαζική και ουσιαστική ανταπόκριση από τους ταχυδρομικούςανακοινώνουμε τη συγκρότηση της ΔΑΚΕ–ΕΛΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ, με πυρήνα της το κάτωθι δεκατριαμελές (13) Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑμε γνώμονα τη γνήσια και στιβαρή εκπροσώπηση των εργαζόμενων, καθώς και σε συνέχεια των αποφάσεων της... 

 Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Ι.Τ., προχωρά υπεύθυνα στη δημιουργία της νέας οργανωτικής της δομής, συμβατής με την αναδιοργάνωση των Σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών.

Η συσπείρωση των συναδέλφων στη μία και μοναδική πρωτοβάθμια ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ανά Σωματείο δίνει την προοπτική και τη δυναμική που απαιτείται προκειμένου η Παράταξη να αντιπροσωπεύσει σθεναρά, αξιόπιστα και υπεύθυνα τους εργαζόμενους ώστε οι δίκαιες διεκδικήσεις μας να γίνουν κατακτήσεις.


Το προαναφερόμενο Διοικητικό σχήμα, είναι προσωρινό, θα υποκατασταθεί εντός του 2022 από το σχήμα που θα προκύψει με βάση τον κανονισμό της ΔΑΚΕ κατά τις επικείμενες εκλογές στο Σωματείο.

Βασικό μέλημα και αποστολή του είναι η γνήσια και συγκροτημένη εκφορά συνδικαλιστικού λόγου συμβατού με τις θέσεις και τις απόψεις της Παράταξης, η διεύρυνση της με νέα στελέχη και η ενιαία έκφραση και δράση συνδικαλιστικά αλλά και εκλογικά όλων των φιλελεύθερων δυνάμεων στο Σωματείο.

Νέο ξεκίνημα - Νέα ανοικτή στον κάθε συνάδελφο πορεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.