Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ για τις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ταχυδρομικών Νομού Κυκλάδων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ντρέπεται και η ντροπή με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ταχυδρομικών Νομού Κυκλάδων

Ένα σύνολο αποκρουστικών μεθοδεύσεων, καταχρηστικών πρακτικών, αναίτιων αποκλεισμών και αντισυναδελφικών συμπεριφορών καταγράφονται από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης έως τις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ταχυδρομικών Νομού Κυκλάδων.

Ανακοίνωση ημερομηνίας των εκλογών, άκουσονάκουσον,  χωρίς τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής τους… Οι ώρες, «ως δια μαγείας» και αφού «μελετήθηκαν» τα δρομολόγια των πλοίων, ανακοινώθηκαν τελευταία στιγμή με σαφή επιδίωξη τον ...

αποκλεισμό συμμετοχής συναδέλφων από νησιά των Κυκλάδων.

«Κοψίματα» από το Μητρώο του Σωματείου οικονομικά τακτοποιημένων μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου!

Ανακοίνωση μελών Εφορευτικής Επιτροπής χωρίς στοιχεία επικοινωνίας… και μοναδικό «σύνδεσμο» το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συγκεκριμένου υποψηφίου, ο οποίος είχε αναλάβει καταχρηστικά την όποια ενημέρωση για τη ηλεκτρονική ψηφοφορία.

ΕΛΕΟΣ… Η δημοκρατική διαδικασία των συνδικαλιστικών αρχαιρεσιών στιγματίζεται από αντιδημοκρατικές πρακτικές με μοναδικό στόχο το «κουκί» ενάντια σε καθετί που παραπέμπει σε συναδελφική αλληλεγγύη, νομιμότητα και κοινή λογική.

Η ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ καταγγέλλει τις παράνομες μεθοδεύσεις και στηρίζει απόλυτα τις ενέργειες των μελών του Σωματείου για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός απέναντι σε αυτούς που σχεδιάζουν εκλογές όπως τους «βολεύει», την ώρα βέβαια που ελέγχεται η αρμοδιότητά τους να τις προκηρύξουν…

Υ.Γ. Όσο για συνδικαλιστικά στελέχη που έχουν λάβει θέσεις κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι των εργαζόμενων και κοιτάζουν το «ποντίκι» για να βεβαιωθούν ότι θα ψηφιστούν οι «εκλεκτοί» τους… τα λόγια περί της δημοκρατικότητάς τους περιττεύουν! Μάλλον συγκαταλέγονται στην κατηγορία που ανήκει και το ποντίκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.