Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Εκτακτο δελτίο καιρού: Ερχονται βροχές, καταιγίδες και... σκόνη

Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης με ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο.
Συγκεκριμένα, τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» στη βορειοδυτική Ελλάδα  και εκτός από τις καταιγίδες και το χαλάζι θα συνοδεύονται και από...
θυελλώδεις ανέμους. Η κακοκαιρία θα χτυπήσει μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης και το Ιόνιο ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.
Αλλά και το τριήμερο από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή ο καιρός θα είναι... περίεργος. Η ΕΜΥ για την Παρασκευή προβλέψει αυξημένες συννεφιές και βροχές και καταιγίδες τοπικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Εξασθένιση των φαινομένων από το βράδυ ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Το Σάββατο θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα δυτικά και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο. Την Κυριακή άστατος θα είναι ο καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά και πολύ συννεφιά. Θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πηγη:www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.