Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Δυστυχώς,...
  η Διοίκηση των ΕΛΤΑ βεβιασμένα και με λάθος κινήσεις προσπαθεί να επαναφέρει την κανονικότητα στον Οργανισμό.
    Είναι ολέθριο λάθος η κίνηση της μη ανανέωσης της σχέσης εργασίας των υπαλλήλων που μέχρι σήμερα απασχολούνται  ως «ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι», γιατί θα προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στον Οργανισμό, στους εργαζόμενους, αλλά και στην κοινωνία.
Διαχρονικά το Ταχυδρομείο εδώ και 192 χρόνια είναι στην υπηρεσία των πολιτών της χώρας, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο.
    Καλούμε τη Διοίκηση να βρει τρόπο για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΛΤΑ πριν προχωρήσει στην απομάκρυνση των «ενοικιαζόμενων», μέχρι να δοθεί η λύση με νόμιμες προσλήψεις.
    Κύριοι της Διοίκησης,
πρέπει να προτάξετε το συμφέρον του Οργανισμού και την απρόσκοπτη λειτουργία των Ταχυδρομικών Καταστημάτων, αποφεύγοντας με κάθε τρόπο την εξόντωση των Συναδέλφων μας και την ταλαιπωρία των συναλλασσόμενων πολιτών.
    Δεν θα αποφύγουμε,  όμως, να απαντήσουμε και στην ανακοίνωση του ΠΑΚ, στους νεόκοπους επαναστάτες που φαντασιώνονται ύποπτο ρόλο για την ΔΑΚΕ.
    Υπενθυμίζουμε,  λοιπόν, τι άφησαν πίσω η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι διορισμένες απ’ αυτόν Διοικήσεις στα ΕΛΤΑ:
-          Έναν διαλυμένο Οργανισμό.
-          Μηνιαίο έλλειμμα οκτώ εκατομμυρίων €.
-          1500 περίπου  «ενοικιαζόμενους». (Να θυμίσουμε ότι,  όταν είχαμε στον Οργανισμό 150 «ενοικιαζόμενους», (προ ΣΥΡΙΖΑ), οι ίδιοι μιλούσαν για παρανομία και σκλαβοπάζαρο).
-          Να μη γίνονται προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, μονίμων και ΕΣ/ΟΧ τα τελευταία δύο χρόνια και να καταφεύγουν στην παράνομη γι’αυτούς «λύση»(;) των «ενοικιαζόμενων», φθάνοντας στον υπερβολικό αριθμό των 1500 περίπου. (Άραγε τί συμφέροντα εξυπηρετούσαν;).
-          Να έχουν αφαιρεθεί από τους Περιφερειακούς Διευθυντές και τους Διευθυντές των Κεντρικών Καταστημάτων οι αρμοδιότητες και να έχουν μεταβιβαστεί στον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού.
    Στην ουσία η Διοίκηση των ΕΛΤΑ, επί ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε σε 10 οδηγούς, με αρχηγό τον πρώην πρόεδρό τους στη θέση του Γενικού Διευθυντή, τις προαναφερθείσες αρμοδιότητες.
    Αυτοί, λοιπόν,  που διορίστηκαν στα ΕΛΤΑ από το παράθυρο,  γιατί ήταν αγαπημένα παιδιά των προηγούμενων Κυβερνήσεων, και που μόλις πέρασε το κυβερνητικό σκάφος του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ρεσάλτο, προκειμένου να πάρουν αξιώματα και να περνούν καλά, καλό θα ήταν, να είναι προσεκτικοί όταν αναφέρονται στην ΔΑΚΕ.
    Σύντροφοι του ΠΑΚ, η διάσωση του Ταχυδρομείου είναι σοβαρή υπόθεση. Εσείς  με τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά σας αποδείξατε  ότι ούτε τη δυνατότητα διαθέτετε, ούτε τη διάθεση έχετε.
    Αφήστε, λοιπόν, αυτό το έργο στις σοβαρές παρατάξεις, που απέδειξαν διαχρονικά ότι λειτουργούν με γνώμονα ΜΟΝΟ το μέλλον των ΕΛΤΑ.
    Να είναι σίγουροι οι Συνάδελφοι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα ΔΥΝΑΤΑ, προκειμένου να παραμείνει το ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΟΡΘΙΟ.
ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για να εκτυπώσετε την Ανακοίνωση, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.