Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ: Προχωράμε ενωμένοι

Με ένα μήνυμα ενότητας, ανασυγκρότησης και κοινής πορείας για την πιο ουσιαστική και δυναμική εκπροσώπηση των εργαζομένων του ταχυδρομείου, η ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ κόψαμε την πίτα μας.

Εκτός από την πολύ σημαντική παρουσία των συναδέλφων που έχουν αγκαλιάσει την παράταξη και μας στέλνουν από όλη την Ελλάδα μηνύματα υποστήριξης,  ιδιαίτερης αξίας ήταν και οι πολιτικές παρουσίες που έδωσαν το στίγμα  και τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί.

Στην συνάντηση για την κοπή της πίτας μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο... 

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης, ενώ ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης εκπροσωπήθηκε από την κα. Μαρία Ντίνου.   Ενώ η ΔΑΚΕ ιδιωτικού Τομέα εκπροσωπήθηκε από τον κ. Παναγιώτη Κορδάτο.

Η συνάντηση αυτή δεν είχε μόνο κοινωνικό χαρακτήρα αλλά μας έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όσα έχουμε μπροστά μας, για τις προτεραιότητες και τις επιδιώξεις της παράταξης, για τις προκλήσεις και για τις ευκαιρίες που έχουν τα ΕΛΤΑ.

Προχωράμε μαζί. Προχωράμε δυνατά. Προχωράμε ενωμένοι, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των συναδέλφων που θέλουν ουσιαστική δράση για το ταχυδρομείο. 





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.