Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ - ΕΥΧΕΣ

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία του επικείμενου γιορταστικού 10ημέρου, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας εκφράσουμε από καρδιάς τις ειλικρινέστερες και θερμότερες ευχές μας για τη γέννηση του Θεανθρώπου και τον ερχομό του Νέου Έτους 2022.

Η Χρονιά που πέρασε συνάδελφοι, ήταν...

μια χρονιά προβληματική, χρονιά πανδημίας.

Όμως, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι, το 2021, άλλαξε συντριπτικά -λόγω του προγράμματος της εθελουσίας εξόδου- το εσωτερικό τοπίο στο Ταχυδρομείο μας.

Μετασχημάτισε σημαντικά τον Οργανισμό που αγαπάμε και υπηρετούμε με ευσυνειδησία, μετάλλαξε την επιχείρηση από την οποία ζούμε τις οικογένειές μας.

Έγινε γενναία και πολυδάπανη παρέμβαση υπέρ του Οργανισμού, σε στιγμές κρίσιμες και με ακραίες δυσκολίες γιαυτόν.

Βελτιώθηκε η εικόνα και το ταμείο του ΕΛΤΑ, εντατικοποιήθηκε όμως η δουλειά μας.

Η ΔΑΚΕ, παραμένει σταθερά υπέρ της Κρατικής στήριξης στο Δημόσιο Ταχυδρομείο, στήριξη την οποία δικαιούται για την κοινωνική και οικονομική προσφορά του στη Χώρα.

Χαιρετίζουμε την καταβολή της αποζημίωσης για την παροχή της Καθολικής Υπηρεσίας, που οι προηγούμενοι στην Κυβέρνηση, αρνούνταν να καταβάλλουν και είχαν καταστήσει επίδικη.

Λέμε «ναι» και στην καταβολή Υ.Γ.Ο.Σ. που πάντα γινόταν.

Απαιτούμε όμως παράλληλα, την όσο το δυνατόν συντομότερη πρόσληψη του αναγκαίου τακτικού προσωπικού, για την κάλυψη των πολλών κενών που υπάρχουν.

Με την ευκαιρία στέλνουμε, αίτηση εγγραφής σου ως μέλους ή και φίλου της ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ και σε παρακαλούμε, εάν και εφόσον δεν έχεις αντίρρηση να την συμπληρώσεις και να μας την επιστρέψεις προκειμένου να διευκολυνθούμε στις περιπτώσεις που απαιτείται να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Εννοείται ότι εάν είσαι ήδη μέλος της ΔΑΚΕ και στο πρόσφατο παρελθόν μας έχεις στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας σου, δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις καμιά αίτηση.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

& ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Για να εκτυπώσετε την αίτηση εγγραφής πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.