Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 11-4-2022     

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο ανασύστασης των πρωτοβαθμίων ΔΑΚΕ στο χώρο των ΕΛΤΑ, ένα εγχείρημα που, ήδη, έχει βρει μαζική και ουσιαστική ανταπόκριση από τους ταχυδρομικούς, ανακοινώνουμε τη συγκρότηση της ΔΑΚΕ–ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, με αρχικό πυρήνα της το κάτωθι δεκαπενταμελές (15) Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ, με γνώμονα τη γνήσια και στιβαρή εκπροσώπηση των εργαζόμενων, καθώς και σε συνέχεια των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Ι.Τ., προχωρά υπεύθυνα στη δημιουργία της νέας οργανωτικής της δομής, συμβατής με την... 

αναδιοργάνωση των σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών.

Η συσπείρωση των συναδέλφων στη μία και μοναδική πρωτοβάθμια ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ανά Σωματείο δίνει την προοπτική και τη δυναμική που απαιτείται προκειμένου η Παράταξη να αντιπροσωπεύσει σθεναρά, αξιόπιστα και υπεύθυνα τους εργαζόμενους ώστε οι δίκαιες διεκδικήσεις μας να γίνουν κατακτήσεις.  

Το προαναφερόμενο Διοικητικό σχήμα, είναι προσωρινό, θα υποκατασταθεί εντός του 2022 από το σχήμα που θα προκύψει με βάση τον κανονισμό της ΔΑΚΕ κατά τις επικείμενες εκλογές στο Σωματείο.

Βασικό μέλημα και αποστολή του είναι η γνήσια και συγκροτημένη εκφορά συνδικαλιστικού λόγου συμβατού με τις θέσεις και τις απόψεις της Παράταξης, η διεύρυνση της με νέα στελέχη και η ενιαία έκφραση και δράση συνδικαλιστικά αλλά και εκλογικά όλων των φιλελεύθερων δυνάμεων στο Σωματείο.

 

Νέο ξεκίνημα - Νέα ανοικτή στον κάθε συνάδελφο πορεία!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.