Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

«Κλείδωσαν» οι εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου

Για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου «κλείδωσε» η ημερoμηνία των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.
Λίγο μετά τις πέντε και μισή το...
απόγευμα ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και αναμένεται τις επόμενες ώρες διάγγελμα από τον πρωθυπουργό. Κατά πληροφορίες, αμέσως μετά θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και τον Κάρολο Παπούλια.
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα μπαράζ συσκέψεων στο Μαξίμου και στη Βουλή με στενούς του συνεργάτες, μέλη της κυβέρνησης αλλά και κομματικά στελέχη.
Η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ήταν σίγουρη, ωστόσο παρέμενε ανοιχτό το εάν θα επιλεγεί η διαδικασία εξπρές για εκλογές τον Σεπτέμβριο ή εάν θα προτιμηθεί η χώρα να οδηγηθεί σε κάλπες τον Οκτώβριο.
Στο μεταξύ, στη Βουλή προσήλθε λίγο μετά τις πέντε και μισή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα έχει σύσκεψη με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα.
Επίσης, αύριο το απόγευμα θα συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, πιθανόν με την συμμετοχή και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Πηγη:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.