Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ:  1. Πρόεδρο Δ.Σ ΕΛΤΑ κ. Γριβέα Πολυχρόνη
             2. Δ/ντα Σύμβουλο ΕΛ-ΤΑ κ. Αθανασίου Ηλία
…………………………………………………………………………………………………………….
Κύριοι,
Από της ελεύσεώς σας στα ΕΛ.ΤΑ, αδιάλειπτα διατυμπανίζατε ότι δεν είστε διατεθειμένοι να μπείτε ή να συνεργήσετε σε κανενός είδους πολιτικά ή συνδικαλιστικά παιχνίδια!
Στην πράξη επί των ημερών σας ο Οργανισμός χειροτέρευσε όλες τις επιδόσεις του και οι υποχρεώσεις που έχει προς τρίτους εκτοξεύτηκαν σε δυσθεώρητα ύψη.
Αντιγράφετε, όντας προφανέστατα οπαδοί και θιασώτες των ...
τακτικών τους, είτε την αντιπολίτευση του 2014, που άλλα έλεγε και άλλα έπραττε ή τη σημερινή απερχόμενη κυβέρνηση, που άλλα έκανε στα χρόνια της θητείας της και άλλα λέει!
Συμμετείχατε σε καταστροφικές για την Επιχείρηση αποφάσεις, που έχουν κατατάξει τον ΕΛΤΑ στις υψηλότερες θέσεις των χρεωφειλετών.
Ευνοήσατε, αδικήσατε, μεταθέσατε δυσμενώς αλλά επίσης δείξατε και σκανδαλώδη εύνοια σε ημετέρους, παραβλέποντας τις συνέπειες για τον πολύπαθο ΕΛΤΑ, στην πράξη χρεοκοπημένο ΕΛΤΑ, δίνοντάς του έτσι τη χαριστική βολή.
Οι μεταθέσεις για παράδειγμα των τελευταίων ημερών, δεν εξυπηρετούν καμία υπηρεσιακή ανάγκη αλλά είναι μόνο βόλεμα ημετέρων. Αποδυναμώνουν παραγωγικές μονάδες και σε άλλες περιπτώσεις δημιουργούν υπεράριθμους.  Άλλωστε η σπουδή για την υπογραφή τόσων μεταθέσεων, αμέσως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και μέχρι την ημέρα διάλυσης της Βουλής και την από το νόμο απαγόρευση τέτοιων υπηρεσιακών μεταβολών, καθιστά εμφανή το λόγο που γίνονται.
Εμείς ως παράταξη σας ζητάμε να ανακαλέσετε όλες τις μεταθέσεις που έχουν υπογραφεί από τις ευρωεκλογές και μετά και να μην υπογράψετε καμία άλλη.
Η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και τέτοιες ενέργειες είναι προκλητικές και επικίνδυνες, καθώς εμπλέκουν τον Οργανισμό στο προεκλογικό «παιχνίδι».
Επίσης σας επισημαίνουμε:
-          Ότι η τεχνογνωσία του «λεβιέ» που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στον Οργανισμό, έχει αποτύχει οικτρά και πρέπει να εγκαταλειφθεί.
-          Ότι οι τακτικές που εφαρμόζει ο «σαλίγκαρος» προκειμένου να αναρριχηθεί, είναι αυτές που καταδικάστηκαν από τον Ελληνικό Λαό και δεν είναι πλέον ανεκτές από κανέναν!
Τέλος, σας καλούμε να αλλάξετε τακτική, τόσο εσείς όσο και το λεγόμενο «Υπερταμείο», που υποτίθεται ότι είναι θεματοφύλακας των περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Λαού, γιατί οι ενέργειες και οι παραλείψεις σας, πλήττουν ευθέως την προοπτική βιωσιμότητας του ΕΛΤΑ και το εργασιακό μας μέλλον.
Η νέα πραγματικότητα που κατά την άποψή μας θα διαμορφωθεί μετά την 7η Ιουλίου, δεν θα διαθέτει χώρο για όσους επιμένουν να ασκούν τις μικροπολιτικές τους σε βάρος των Ταχυδρομικών και του Ταχυδρομείου.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για να εκτυπώσετε την ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.