Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΝΔ: «Βαρουφάκης Νο2» ο νέος υπουργός Οικονομίας

«Βαρουφάκη νο2» χαρακτήρισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μ. Λαζαρίδης, τον νέο υπουργό Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου. Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης είπε πως έχουμε μια κυβέρνηση ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ και όχι...
ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφού ο Πάνος Καμμένος ό,τι ζητάει το παίρνει.
Ο Μακάριος Λαζαρίδης είπε ότι ο πρωθυπουργός «έφτιαξε ένα υπουργείο για τον κολλητό του τον κ. Παππά», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημητρίου «Βαρουφάκη νουμερο 2». Επανέλαβε αίτημα της ΝΔ για εκλογές λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι δογματική και ανίκανη και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα.
«Στην ουσία έκανε ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων, άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς» σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης ενώ για τον Ν. Παππά ανέφερε πως «απέτυχε παταγωδώς με τον νόμο του και με την αντισυναταγματική του τροπολογία».
Παράλληλα πρόσθεσε ότι η ΝΔ επιμένει στην κατάργηση του «νόμου Παππά». «Είπαμε να πάρουν πίσω ολόκληρο το νόμο Παππά και όχι να τον αναστείλουν και η ΝΔ θα ήταν εκεί για να συζητήσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, μέλη αναγνωρισμένου κύρους και αξίας. Η ΝΔ έχει συμφωνήσει στη συγκρότηση των 4 από τις 5 ανεξάρτητες αρχές, κάτι που δεν έκανε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Η ΝΔ έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση, τον κ. Κουτρουμάνο, για την προεδρία του ΕΣΡ» συμπλήρωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Επιπλέον για τον Β. Πολύδωρα είπε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε βάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πως «ήταν ένα άλλο επικοινωνιακό τερτίπι της κυβέρνησης».
Πηγη: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.