Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Δικαστική απόφαση για το διαγωνισμό των διαβατηρίων δικαιώνει τα ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δικαιώνονται ακόμα μία φορά στην προσπάθειά τους να παρέχουν στους πολίτες ποιοτικές υπηρεσίες.
Η 41/2017/20.02.2017 δικαστική απόφαση επί ασφαλιστικών μέτρων διατάσσει τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τα διαβατήρια και δίνει τη...
δυνατότητα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν σε αυτήν.
Η θετική αυτή εξέλιξη έρχεται σε μία εποχή που τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πλήττονται από κύκλους που επιθυμούν την απαξίωσή τους. Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι της εταιρείας συνεχίζουν αθόρυβα και υπεύθυνα την προσπάθειά τους, με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας, διαδικασία στην οποία θα επιθυμούσαμε να λειτουργήσουν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολύ μελάνι έχει χυθεί, με διάφορα προσχήματα - τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την ουσία των γεγονότων - και καταβάλλεται μία προσπάθεια να φανεί ότι τα ΕΛΤΑ «βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης», λειτουργώντας υπό την πίεση «ανάλγητων διαδικασιών», χωρίς καν οι συντάκτες να έχουν απευθυνθεί στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ για να ενημερωθούν.
Η αλήθεια απέχει παρασάγγας. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξακολουθούν να διαδραματίζουν σπουδαίο κοινωνικό ρόλο και κινούνται με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας, την αποτελεσματική επαφή με τον πελάτη και την επιχειρησιακή στρατηγική που γεφυρώνει το παρόν με το μέλλον.
Η Διοίκηση, δέκα μήνες τώρα, εργάζεται μεθοδικά και αθόρυβα και από επιλογή, προωθεί το «επιχειρείν», χωρίς να μπαίνει σε ανούσιες αντιπαραθέσεις σκοπιμότητας.
Το εποπτεύον Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης - όπως και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο πρόσφατο παρελθόν - συμβάλλει καθοριστικά και αποφασιστικά με βάση τις αρμοδιότητές του και την ευθύνη του.
Όσον αφορά τα διάφορα ευφάνταστα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για προβλήματα με τον μέτοχο του 10%, να σημειωθεί ότι η συνεργασία με τη Eurobank είναι άριστη και συνεχίζεται με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.
Πηγη:www.documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.