Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η γενναιοδωρία "έσωσε" το Χαμόγελο του Παιδιού από το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ

Η είδηση ότι ο ΕΝΦΙΑ στο "Χαμόγελο του Παιδιού" ήταν 70.335,24 ευρώ "ταξίδεψε" σε όλη την Ελλάδα.
Και ενώ συγκίνησε πολλά αυτιά, φαίνεται ότι άγγιξε λίγο παραπάνω έναν Έλληνα επιχειρηματία από την Σαντορίνη, που αποφάσισε να επιδείξει όλη του τη γενναιοδορία και ανθρωπιά, βάζοντας (βαθιά) το χέρι στην τσέπη και ξεπαγώνοντας το "χαμόγελο" που είχε παγώσει στα χείλη των ιθυνόντων της οργάνωσης.
Όπως έγινε γνωστό μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο Δημήτρης Νικολούζος, επιχειρηματίας από το...
κυκλαδίτικο νησί, "καθάρισε" για τις φορολογικές οφειλές που αντιστοιχούν στην οργάνωση και εκτός από το χειροκρότημα όλης της χώρας, πήρε κι «ένα τεράστο ευχαριστώ» από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Αναλυτικά, η ανάρτηση «Του Χαμόγελου του Παιδιού» έχει ως εξής:
«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.
Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κον Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι »Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση».

Αναλυτικά, η ανάρτηση «Του Χαμόγελου του Παιδιού» έχει ως εξής: «Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κον Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι »Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση».
Πηγη:www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.