Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΕΛΤΑ : Ξηλώνεται όλη η διοίκηση από το Υπερταμείο

Στο ξήλωμα όλης της διοίκησης των ΕΛΤΑ με καθυστέρηση αρκετών μηνών, προχωρεί το Υπερταμείο που από τις αρχές του χρόνου έχει την ευθύνη για τις ΔΕΚΟ.
Για τις αλλαγές στα Ελληνικά Ταχυδρομεία που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας δύο φορές τον τελευταίο χρόνο, ενημερώθηκε χθες η...

διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων από το Υπερταμείο.
Στη γενική συνέλευση των ΕΛΤΑ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη αναμένεται να εγκριθούν οι αλλαγές στη διοίκηση του οργανισμού, που είναι αρμοδιότητα της ΕΕΣΥΠ, καθώς τα ΕΛΤΑ ως θυγατρική της εταιρεία, υπάγονται άμεσα σε αυτή.
Αναμένεται να υπάρξει προκήρυξη από το Υπερταμείο για την νέα σύνθεση του ΔΣ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΕΣΥΠ, τα πρόσωπα της νέας σύνθεσης του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ θα πρέπει να έχουν συνδυαστικά τα κατάλληλα προσόντα και την επαγγελματική εμπειρία, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις με σκοπό τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας και το μετασχηματισμό της σε ένα σύγχρονο οργανισμό, ικανό να ανταποκριθεί στο σημαντικό κοινωνικό του ρόλο αλλά και στις ραγδαίες εξελίξεις στην ταχυδρομική αγορά και ειδικά στις ταχυμεταφορές.
Σημειώνεται ότι τα ΕΛΤΑ βρέθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού για δεύτερη φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη ότι καθυστερούσαν την απόδοση των χρημάτων των καταναλωτών στην ΔΕΗ.
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν πελάτες της Επιχείρησης ενώ είχαν πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος, βρίσκονταν αντιμέτωποι με διακοπές στην ηλεκτροδότηση ενώ κάποιοι άλλοι έχασαν την έκπτωση του 15%, η οποία αντιστοιχεί στην εμπρόθεσμη πληρωμή λογαριασμού.
Πηγη:www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.