Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Αποχή από τους πλειστηριασμούς ανακοίνωσαν οι συμβολαιογράφοι

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, οι συμβολαιογράφοι της χώρας πρόκειται να απέχουν αύριο από την εργασία τους, με σκοπό να μπλοκάρουν τους...
αυριανούς πλειστηριασμούς. Ταυτόχρονα απαιτούν από τη πολιτεία να επιλυθεί το ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ενώ προαναγγέλλουν συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους επί του θέματος.  
Δείτε το Δελτίο Τύπου: 
«Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεδρίασή της σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο ημέρα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, απαιτώντας από την ελληνική πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαιϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας. Είναι δεδομένο ότι η συμμετοχή του Συμβολαιογράφου στη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι η μόνη που εγγυάται τη νομιμότητα της εκτελεστικής διαδικασίας και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών.

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος καλεί αύριο στις 12.00μ.μ. τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο) στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου σε έκτακτη συνέντευξη τύπου με θέμα τις θέσεις της Ελληνικής Συμβολαιογραφίας για το ζήτημα των πλειστηριασμών και την περαιτέρω στάση της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Πηγη:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.