Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

                                       Αθήνα 01/10/2018
Όλοι πιστέψαμε ότι η τοποθέτηση της Νέας Διοίκησης στον ΕΛΤΑ, θα σηματοδοτούσε, όχι μόνο την έναρξη μιας προσπάθειας αναστροφής της πορείας του από το κακό στο χειρότερο, αλλά θα έβαζε τέλος στη λειτουργία των μηχανισμών που δρουν και έχουν επιβάλλει καθεστώς αναξιοκρατίας στον Οργανισμό.
Δυστυχώς, ένα μήνα μετά την τοποθέτηση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, διαψευστήκαμε οικτρά, τουλάχιστον ως προς τη δεύτερη προσδοκία μας.
Δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να...

«παίζουν» με τους συναδέλφους …
Λειτουργούν στη λογική του «Κυβέρνηση είμαστε και σας  …….», όπως συνήθιζε να λέει ο τέως … Που βέβαια έφυγε ως αποτυχημένος!
Γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι :
-    Εδώ και καιρό υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης του Καταστήματος Παλαμά…
-    Μέσα στο έτος, κάποιες πολύ πρόσφατα, με τη γνωστή διαδικασία έγιναν τρεις (3) μετακινήσεις από το Νομό Λάρισας στο Ν. Καρδίτσας …     Καμιά από αυτές όμως δεν είχε ως Γραφείο προορισμού του μετακινούμενου το Κατάστημα Παλαμά, ώστε να λυθεί το πρόβλημα …
-    Πριν από λίγο καιρό συνάδελφος που υπηρετούσε στο ΚΚ Καρδίτσας, έκανε αίτηση για Παλαμά, που είναι και ο τόπος συμφερόντων του… Μολαταύτα, επειδή προφανώς δεν είναι αρεστός στο «σύστημα» μετατέθηκε στο Κατάστημα Σοφάδων, με αποτέλεσμα, ύστερα από αυτή τη μετακίνηση να υπάρξει υπεραριθμία!
-    Τότε λοιπόν ξαφνικά, η Διοίκηση αρμοδίως, σκέφτηκε το κενό του Παλαμά! Το κενό που δεν είχε λάβει υπόψη όταν τοποθετούσε, όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρείς συναδέλφους στο Νομό… Αποφάσισε λοιπόν να μεταθέσει την επί τετραετία Προϊσταμένη των Σοφάδων στον Παλαμά!
Παρόλο, που κατά κοινή ομολογία το Γραφείο επί των ημερών της λειτουργούσε άψογα …
Παρόλο, που είναι γυναίκα, δεν οδηγεί, έχει περισσότερα έτη υπηρεσίας κλπ
Παρόλο, που δεν θα είχε καμιά αντίρρηση να πάει Καρδίτσα, όπως πήγαν συνάδελφοι από άλλους Νομούς!
•    Καταγγέλλουμε λοιπόν όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την επαίσχυντη μεθόδευση, αλλά και όσους ανέχονται τέτοιες πρακτικές!
•    Καλούμε τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ να ανακαλέσει αυτή τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ δίωξη και να δώσει το μήνυμα ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ότι δεν ήρθε στα ΕΛΤΑ για να ανεχθεί καθεστωτικές μεθοδεύσεις.

Αν το κάνει θα είναι ένα καλό ξεκίνημα γιαυτήν και ένα  μάθημα για εκείνους που θεώρησαν τον Οργανισμό «βιλαέτι» τους και τον έφθασαν στο χείλος του γκρεμού!
Εμείς σε κάθε περίπτωση θα επανέλθουμε στο θέμα ενημερώνοντας  για την εξέλιξη του.
                           
                              ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ
                               Το Γραφείο Τύπου 
 Για να εκτυπώσετε το Δελτίο τύπου-καταγγελία πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.