Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Με πρόστιμο 1 εκ. η θυγατρική του Ομίλου Φέσσα

Έντονο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες που εντοπίστηκε η αισχροκέρδεια της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS που ανήκει στον όμιλο Quest του επιχειρηματία Θόδωρου Φέσσα. Μπροστά στην απειλή του υπέρογκου προστίμου που φτάνει μέχρι και το 1 εκ. ευρώ, οι ιθύνοντες της εταιρείας – ανάμεσα σ αυτούς και ο κ. Φεσσας – προσπαθούν να βρουν άκρη με την κυβέρνηση, προκειμένου να...
πέσουν στα μαλακά. Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι το αφεντικό του Ομίλου, που διακρίνεται, εκτός από την τσιγκουνιά του και για τις δημόσιες σχέσεις του, προσπαθεί να βρει άκρη, μήπως και αποφύγει το πρόστιμο του 1 εκ. ευρώ.

Ωστόσο τόσο ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, όσο και ο γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλιδης, δεν δείχνουν καμία διάθεση, να δώσουν άφεση αμαρτιών στην καραμπινάτη παρανομία της ACS. Αυτό σημαίνει ότι μετά από πολύ καιρό, ο Θόδωρος Φεσσας, θα κληθεί να βγάλει αρκετά χρήματα από το ταμείο του, για να πληρώσει την κουτοπονηριά της θυγατρικής του.


Αξίζει.: Φυσικά αποτελεί μέγιστη επιχειρηματική ξεφτίλα για τον κ. Φεσσα, το γεγονός ότι όταν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας δίνει μάχη επιβίωσης, μια εταιρεία του ομίλου του, να επιδίδεται σε παιχνίδια αισχροκέρδειας.
Πηγή:www.media.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.