Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

«Τα ΕΛΤΑ κατέβαλαν τις συντάξεις σε 500.000 δικαιούχους»

Τα ΕΛΤΑ κατέβαλαν μόλις σε τρεις -αντί για οκτώ- ημέρες, όλο το ποσό της σύνταξης, σε μετρητά, στο σπίτι, σε συνολικά 489.443 δικαιούχους, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικρύων Χρήστος Σπίρτζης.
Αναφερόμενος στα...

μέτρα κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης για τη διευκόλυνση των πολιτών λόγω της αργίας των τραπεζών, που έθεσε σε εφαρμογή, ο κ. Σπίρτζης αναφέρει ότι «αυτές τις δύσκολες ημέρες για τους πολίτες και για τη χώρα, αναδείχθηκε και τεκμηριώθηκε ο σημαντικός και αναγκαίος ρόλος των δημοσίων υπηρεσιών και των δημόσιων φορέων και η κοινωνική τους διάσταση» και «δόθηκε η απάντηση σε όσους τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία για την ιδιωτικοποίηση των Αστικών Μεταφορών, των Ταχυδρομείων, των Εταιρειών Ύδρευσης, την Δημόσιων Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, στον αντίποδα της αναβάθμισης και του εξορθολογισμού της λειτουργίας τους».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, πληρώθηκαν κανονικά οι 36.953 συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι 4.770 συνταξιούχοι του ΝΑΤ, οι 3.422 δικαιούχοι του ΟΑΕΕ και το 94% των συνταξιούχων του ΟΓΑ σε σύνολο 444.298 δικαιούχων.

Πηγη:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.