Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ενημερώστε γραπτά για τους κανόνες στελέχωσης των Τομέων στη Διανομή κύριοι της Διοίκησης!



Προς
        κ. Σάββα Δάνδολο
           Γενικό Διευθυντή 
     Επιχειρησιακών Λειτουργιών ΕΛΤΑ
Κύριε Γενικέ,
Ενημερώνουμε ότι, εν όψει της νέας διάταξης των Τομέων Διανομής ανά τη Χώρα, τόσο από Μονάδα Διανομής σε Μονάδα Διανομής, όσο και από Περιφερειακή Διεύθυνση σε Περιφερειακή Διεύθυνση, διαπιστώσαμε ότι ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ άλλα μέτρα και σταθμά, διαφορετικά δηλαδή κριτήρια όσον αφορά τον…
τρόπο που θα στελεχωθούν οι επανασχεδιασθέντες Τομείς Διανομής!
-         Αλλού παραμένουν στον ίδιο Τομέα όσοι συνάδελφοι τυχαίνει να έχουν Τομέα που δεν «εξαφανίζεται» ολοσχερώς και τους κενούς Τομείς τους στελεχώνουν αυτοί των οποίων ο Τομέας καταργήθηκε, με υπηρεσιακή αρχαιότητα.
-         Αλλού από μηδενική βάση ανά ζώνη επιλέγουν Τομέα με υπηρεσιακή αρχαιότητα …
-         Αλλού υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί …
Κατά την άποψή μας, που είναι όμως και άποψη όλων σχεδόν των συναδέλφων, η αμφιλεγόμενη αυτή κατάσταση δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να λειτουργεί κατά το δοκούν, γεγονός απαράδεκτο.
Θεωρούμε ότι η ευθύνη για το φαινόμενο βαρύνει αποκλειστικά εσάς και τους συνεργάτες σας καθότι μέχρι σήμερα δεν έχετε φροντίσει να ενημερώσετε γραπτά τις Διοικήσεις των Μονάδων και τους συναδέλφους για τον τρόπο στελέχωσης των νέων Τομέων.
Ύστερα από τα παραπάνω σας καλούμε να δώσετε γραπτές πλήρεις οδηγίες, που θα εξασφαλίζουν ότι θα υπάρχει ενιαία και ίδια αντιμετώπιση όλων των συναδέλφων μας.
Αναμένουμε, να επιληφθείτε και να δώσετε λύση στο ζήτημα, όπως υποχρεούσθε, διαφορετικά η σημερινή πεποίθηση της ενδεχόμενης μεροληψίας θα δικαιωθεί πανηγυρικά και οι συνέπειες αυτής της δικαίωσης θα είναι βλαπτικές για τον Κλάδο μας και τον Οργανισμό.
           ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1.     Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ
2.     Γ.Δ. Ανθρώπινων Πόρων
3.     Περιφερ. Διεύθυνσεις

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ            ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ


Για να εκτυπώσετε την επιστολή πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.