Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν στους εορτασμούς της Ημέρας Βιβλίου 2017

Στους εορτασμούς της Ημέρας Βιβλίου 2017, που διοργανώνονται από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, την Εταιρεία Συγγραφέων και το Ελληνικό Τμήμα της IBBY-International Board on Books for Young people-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, συμμετέχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
Συγκεκριμένα, τα...
ΕΛΤΑ συμμετέχουν με ειδικά σχεδιασμένα γραμματόσημα και φακέλους, με Φύλλα Προσωπικού Γραμματοσήμου, με ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες που θα λειτουργούν σε ταχυδρομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με προτάσεις βιβλίων από τις Εκδόσεις ΕΛΤΑ ταχυδρομικού – και όχι μόνο- ενδιαφέροντος και με το Κεντρικό Ταχυδρομείο της Αθήνας να συμμετάσχει στον Περίπατο Βιβλίου. Στο Κεντρικό Ταχυδρομείο, στην οδό Αιόλου 100, που θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 14:00 του Σαββάτου 22 Απριλίου, οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν εκπλήξεις σχετικές με το βιβλίο. Επίσης, στο ταχυδρομικό κατάστημα θα λειτουργεί ειδική θυρίδα εξυπηρέτησης των επισκεπτών του Περιπάτου Βιβλίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα βρίσκουν τα ειδικά φιλοτελικά αντικείμενα και τα βιβλία των Εκδόσεων ΕΛΤΑ και θα μπορούν να τα σφραγίσουν με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα, δημιουργώντας σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα.
Την ίδια μέρα και τις ίδιες ώρες, αντίστοιχη σφραγίδα θα λειτουργεί και στο κεντρικό ταχυδρομικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης (στην οδό Βασ. Ηρακλείου 38), ενώ την Ημέρα του Βιβλίου, Κυριακή 23 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να σφραγίσουν τα φιλοτελικά αντικείμενά τους στο Ταχυδρομικό Κατάστημα της Πλατείας Συντάγματος, από τις 10:00 έως τις 13:00, με σφραγίδα αφιερωμένη στην Ημέρα Βιβλίου 2017.
Newsroom Αθήνα 9.84 (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Πηγη:www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.