Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ζαχαριάδης: Πολλές φορές οι δανειστές μας γράφουν τα νομοσχέδια

Σε μια απίστευτη ομολογία που αποδεικνύει ότι η υποτιθέμενη σκληρή διαπραγμάτευση μάλλον είναι μύθος προέβη ο Κώστας Ζαχαριάδης, ένα από τα κορυφαία κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ο κ. Ζαχαριάδης παραδέχθηκε: «Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την...
τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο»!
«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν αυτές που λέγανε ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία» πρόσθεσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξή του, περίπου δέκα ημέρες μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου με τα μέτρα που προβλέπουν νέα μείωση συντάξεων και περιορισμό του αφορολόγητου ορίου, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία.
«Εμείς λέμε ότι αυτά τα προγράμματα θα εφαρμοστούν αν και μόνο αν υπάρξει μια ρύθμιση στο θέμα του χρέους» πρόσθεσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να τηρήσει τα προσχήματα και να κρατήσει ανοιχτό το αφήγημα περί δήθεν υλοποίησης… αντιμέτρων μαζί με την εφαρμογή μέτρων που θα κοστίσουν στους Έλληνες φορολογούμενους 5,4 δισ. ευρώ.

Πηγη:www.eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.