Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Επιστολή «φωτιά» επιθεωρήτριας του ΕΟΠΥΥ για Πολάκη και Γεροβασίλη

Στην επιστολή της κατηγορεί τον Πολάκη για κομματικό νεποτισμό και την Γεροβασίλη για “προστασία” με το ψηφοθηρικό αζημίωτο των ιατρών στην περιοχή της Άρτας όπου εκλέγεται.
«Πολλά ερωτηματικά που ρίχνουν βαριά σκιά πάνω στον Υπουργό Αναπληρωτή Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και την...
Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία ΄Ολγα Γεροβασίλη, αφήνει η επιστολή της πρώην γενικής επιθεωρήτριας της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠΕΔΦΚΑ) του ΕΟΠΥΥ κυρίας Γεωργίας Γεωργιάδου, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή της από τη θέση της».

Αυτό υπογραμμίζει με δήλωσή του ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ.  Βασίλης Οικονόμου, αναφορικά με το ζήτημα της αλλαγής της επικεφαλής της υπηρεσίας, και ζητεί από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ξεκάθαρες απαντήσεις όπως αρμόζει σε ένα τόσο ειδικού βάρους και ηθικής θέμα.

«Στην επιστολή της η κυρία Γεωργιάδου κατηγορεί τον κ. Πολάκη για κομματικό νεποτισμό και την κυρία Γεροβασίλη για “προστασία” με το ψηφοθηρικό αζημίωτο των ιατρών στην περιοχή της Άρτας όπου εκλέγεται, καθώς έγιναν έλεγχοι και καταλογίστηκαν υψηλά πρόστιμα για συνταγογραφικές παραβάσεις» αναφέρει ο κ. Οικονόμου, στηλιτεύοντας τις πρακτικές των δύο γιατρών και στελεχών της κυβέρνησης.

Ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να πρέπει να πάρει άμεσα θέση γιατί «σε διαφορετική περίπτωση θα σημαίνει ότι καλύπτει το συγκεκριμένο ζήτημα. Περιμένουμε τις απαντήσεις, γιατί σε θέματα ηθικής τάξης δεν χωρούν μισόλογα ...» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγη:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.