Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Δεν δείχνετε αλληλεγγύη, δεν θα έχετε στήριξη!!

Εκστασιασμένη εμφανίζεται η ΠΑΣΚΕ από την προοπτική να εφαρμοστούν όλα όσα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ προτείνει η Διοίκηση της Elta Courier, μέσω ενός σχεδίου κανονισμού που τίθεται ως προαπαιτούμενο για την υπογραφή ΕΣΣΕ.
Ξεκάθαρα συμπλέει με τη διοίκηση της θυγατρικής!
Γοητεύεται από το όραμα των Διοικούντων, να μην μπορεί κανείς να...

έχει σοβαρή θέση ευθύνης μετά τα 43 του, να βρίσκεται καθημερινά το προσωπικό αντιμέτωπο με το φάσμα της απόλυσης και άλλα πρωτοφανή που περιέχονται σε ένα σχέδιο κανονισμού που έφτασε στα χέρια μας; Στον οποίο κανονισμό (σχέδιο) θα δώσουμε ηλεκτρονική μορφή, για να σταλεί στους συναδέλφους προκειμένου να διαμορφώσουν και οι ίδιοι άποψη για το πόσο σκληρός και αντεργατικός είναι.
Η ΠΑΣΚΕ που μας πάει συνέχεια από μείωση, σε μείωση μισθού και που όποτε είναι σε αδιέξοδο απαιτεί ενότητα στο συνδικαλιστικό κίνημα, μόνο και μόνο για να διεκδικεί εν ονόματι της ολότητας του Σ.Κ. παραδιοικητικά προνόμια.
Αυτή η ΠΑΣΚΕ,που όπως προκύπτει, υιοθετεί ως αληθινή τη διοικητική και κυβερνητική εξαγγελία για μεσοσταθμικές αυξήσεις της τάξης του 14%!
Ίσως και να γουστάρει το νούμερο γιατί οι μειώσεις μισθολογικού κόστους που υπέγραψε τις προάλλες για τη μητρική, είναι 13,8 %, παρά κάτι δηλαδή 14!
Η Κυβέρνηση κατ' αυτή "θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Ομίλου ΕΛΤΑ"...
Καλό ακούγεται αυτό ....
Να μας πει και σε εμάς πως, για να μην ανησυχούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.