Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΨΗΠΤΕ: «Η κυβέρνηση θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα των ΕΛΤΑ»

«Η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί και θα διασφαλίσει τόσο τη βιωσιμότητα του συνόλου του Οργανισμού των ΕΛΤΑ, όσο και τη διαρκή βελτίωση της θέσης των εργαζομένων» απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στην τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και...
Ενημέρωσης και βουλευτή της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.
«Η Νέα Δημοκρατία ανατριχιάζει όταν η ζωή των εργαζομένων βελτιώνεται. Μονίμως και επιμόνως, δίνει μάχη για να μην προχωρήσει καμία αύξηση μισθών, αλλά και για να αποσυρθεί κάθε δημόσια παρέμβαση-δραστηριοποίηση στον κλάδο των Ταχυδρομείων» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου ΨΗΠΤΕ.

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα που έθεσε στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά σχετικά με την αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων της εταιρείας ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, αλλά και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, κάνει λόγο για διακρίσεις μεταξύ υπαλλήλων της μητρικής και θυγατρικής εταιρείας και ζητά να ενημερωθεί για το ποιες ανάγκες θα καλύψουν οι επιπλέον προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Πηγη:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.