Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει πιέσεις Πολάκη για να κατατεθούν ψευδή στοιχεία για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Έχω στοχοποιηθεί από τον υπουργό είπε η  διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου - Μου ζητήθηκε να καταθέσω ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση είπε και έκανε λόγο για προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ.
Πιέσεις,  από συνεργάτη του...
υφυπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη, προκειμένου να πει ψέμματα σε υπόθεση που αφορά  τον πρώην υπουργό Άδωνι Γεργιάδη κατήγγειλε η  διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου. Κατά τη διάρκεια κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ανέφερε ότι δέχτηκε πιέσεις για να αναφέρει ψευδώς πως 23 άτομα,  όπου προσελήφθησαν επί Άδωνι Γεωργιάδη ήταν υπάλληλοι.

Η παραδοχή αυτή της κ. Θεοφιλάτου έπεσε σαν βόμβα στην Επιτροπή και προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, ο οποίος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του Documento και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν συγγενείς της. Η κ. Θεοφιλάκτου δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί από τον κ. Πολάκη επειδή της  ζητήθηκε, μέσω του ειδικού  συμβούλου του υφυπουργού, να πει ότι οι 23 ήταν υπάλληλοι και ότι εκείνη  αρνήθηκε.

“Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη”, είπε η κ. Θεοφιλάτου και συνέχισε  “μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού  συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23”. Δήλωσε δε ότι  “δεν ήταν υπάλληλοι”. “Σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.  Ισχυρίστηκε ότι της ασκήθηκε πίεση την ημέρα που ήρθε έγγραφο από ειδικό μετακλητό και τώρα σύμβουλο επί των οικονομικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να απαντήσουμε ότι είναι υπαλληλική η σχέση.  “Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους”, κατήγγειλε η κ. Θεοφιλάτου. 
Ο κ. Γ. Γεωργαντάς από τη Νέα Δημοκρατία παρενέβη λέγοντας ότι έχουμε απόπειρα τέλεσης ποινικού αδικήματος. 

Η κ. Θεοφιλάτου τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα καθώς δεν τηρούνται νόμιμες διαδικασίες  και κατήγγειλε συνεχείς επιθέσεις με χαρακτηρισμούς ενώπιον τρίτων και έκανε λόγια για καθημερινό, προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ.

Πηγη:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.