Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Νέα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 3 Δεκεμβρίου

Την προκήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ, εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού.
Προανήγγειλε και συνέχεια άμεσα, διότι, όπως αναφέρει, επιχειρείται και προωθείται και το γκρέμισμα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «μετά το...
τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο και έπειτα από έξι χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και συνεχούς υποτίμησης της ζωής μας, από τις πολιτικές και την εφαρμογή των μνημονίων, τα όρια αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων εξαντλήθηκαν.»
Προσθέτει ότι «η συνέχιση από την κυβέρνηση της ίδιας αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής, με την εφαρμογή ενός νέου εκρηκτικού μείγματος φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας και διάλυσης της εναπομείνασας οικονομίας, οδηγεί σε μια τιμωρητική λιτότητα που δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητη. Η απάντηση είναι μία: Αγώνας μέχρι να καταλάβουν όλοι όσοι υλοποιούν αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές ότι «φτάνει πια, μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο, δεν αντέχουμε άλλο».
Πηγη:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.