Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο και δεν παραδίδει την έδρα του ο Ν. Νικολόπουλος

Την παραίτηση του βουλευτή ζήτησε ο Π. Κάμμενος ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να τον διαγράψει
Δεν προτίθεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, ούτε να παραδώσει την έδρα του ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.
Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης ο  Πάνος Καμμένος κάλεσε το Νίκο Νικολόπουλο ή να...

ψηφίσει τα προαπαιτούμενα ή να παραδώσει την έδρα του.
Συγκεκριμένα με δήλωσή του ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος είπε ότι «ο κ. Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΛ γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του».

Ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό εξέφρασε την πρόθεσή του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα λέγοντας πως δεν πρόκειται να γίνει συνένοχος σε αυτό το έγκλημα και ότι σέβεται τους πολίτες που εκπροσωπεί.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι του τηλεφώνησε το προηγούμενο βράδυ ο Πάνος Καμμένος με στόχο να τον μεταπείσει.

Την ίδια ώρα στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ εξακολουθούν να υπάρχουν αντιρρήσεις για την φορολογία στο κρασί ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς να αναθεωρήσουν την απόφασή τους αυτή.

Οργισμένος εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος και διαμηνύει ότι θα το διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος καθώς είναι συνεργαζόμενος με αυτό.

Παράλληλα κυβερνητική πηγή δήλωσε προς «vima.gr» ότι όποιος κυβερνητικός βουλευτής δεν ψηφίσει ή αποστασιοποιηθεί από την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα θα έχει την τύχη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Πηγη:www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.