Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Παραλύουν οι συγκοινωνίες τις επόμενες ημέρες

Χωρίς μετρό, τρόλεϊ, τραμ, τρένο και προαστιακό μένει η χώρα για τις επόμενες ημέρες λόγω της απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κόντρα στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται το βράδυ της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο μετρό κήρυξαν απεργία για την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου, ενώ ακυρώθηκαν όλα τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού από τα...

μεσάνυχτα της Πέμπτης ώς και τς μεσάνυχτα της Κυριακής.
Χωρίς τραμ θα μείνει η Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ, την Παρασκευή και το Σάββατο. Επίσης οι εργαζόμενοι αποφάσισαν στάσεις εργασίας την Κυριακή, από την έναρξη της βάρδιας ώς τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ώς τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα στα λιμάνια για τέσσερις ημέρες θα είναι και τα πλοία λόγω της τετραήμερης απεργίας που έχει κηρύξει η ΠΝΟ.


Η χώρα θα μείνει και χωρίς ενημέρωση λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ την Παρασκευή και το Σάββατο.
Χωρίς λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
Σαρανταοχτάωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο και την Κυριακή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.
Θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ- Αεροδρόμιο» και τα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ θα λειτουργήσουν κανονικά.
Επίσης οι εργαζόμενοι αποφάσισαν για την Παρασκευή στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Πηγη:news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.