Τρίτη 28 Απριλίου 2015

EUROBANK VS ΕΛΤΑ

ΜΕΤΟΧΟΣ  …  ΑΜΕΤΟΧΟΣ!
Όλοι ξέρουμε ότι μετά την απορρόφηση του (νέου)  Τ.Τ. από τη EUROBANK, η τελευταία είναι πλέον μέτοχος (10%) στον Όμιλο ΕΛΤΑ και συνεχιστής της συνεργασίας με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, στη βάση των... εμπορικών συμφωνιών που υπάρχουν.
Λογικά θα περίμενε κανείς ότι η προαναφερόμενη Τράπεζα θα έκανε προσπάθεια να «ορθοποδήσει» ο ΕΛΤΑ που σήμερα, με σχεδόν αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησής του, «ψυχορραγεί» …
Λογικά … Γιατί στην πραγματικότητα η συμπεριφορά της Τράπεζας προς το Ταχυδρομείο, μόνο φιλική δεν είναι!
Τελευταίο «κατόρθωμα» :
«Μπλοκάρισαν» τη δυνατότητα ο πελάτης του που κάνει πράξη (ανάληψη, κατάθεση κλπ) να έχει πληροφόρηση για τα στοιχεία του λογαριασμού του …
Έτσι, τον αναγκάζουν να εξυπηρετείται μόνο από υποκαταστήματα της Τράπεζας και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν δηλαδή δεν υπάρχει στην περιοχή του υποκατάστημα του ΤΤ ή της EUROBANK, να καταφεύγει στη «λύση ΕΛΤΑ».
Με δεδομένο ότι οι αποζημιώσεις που δικαιούται ο ΕΛΤΑ λόγω της συνεργασίας, υπολογίζονται στη βάση του ύψους και του αριθμού των σχετικών συναλλαγών, καταλαβαίνει ο καθένας ότι πλέον από αυτή τη δραστηριότητα τα έσοδα του Ταχυδρομείου θα είναι μηδαμινά!
Σε βαθμό που να απορούν όλοι πως εξακολουθεί και υφίσταται τέτοια συνεργασία …
Η Διοίκηση του Οργανισμού τι έχει να απολογηθεί σχετικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.