Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, έρμαιο του κάθε τυχάρπαστου: Υπεξαιρέσεις και «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών»!


Σκάνδαλο μεγατόνων, που διαπράχτηκε επί των ημερών της «Κυβέρνησης των πολλών», αποκαλύφθηκε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία με πρωταγωνιστές  (εμφανείς και  προς το παρόν αφανείς) «μπουμπούκια», στους οποίους η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε επί μακρόν αναθέσει καθήκοντα ασύμβατα με τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα και που καταληκτικά, λίγο πριν τις εκλογές, προήγαγε σε Διευθυντές!
Λέμε «αποκαλύφθηκε», γιατί η αίσθηση ότι υπάρχουν «σκελετοί» τετραετίας, στα διαχειριστικά και υπηρεσιακά δρώμενα του ΕΛΤΑ είναι, διάχυτη παντού.
Απλά πλέον, χάρις κυρίως στην επιμέλεια και στην οξυδέρκεια συναδέλφου, υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις…

Συναδέλφου που, όλως τυχαίως, αμέσως μετά τη σχετική αναφορά της προς ιεραρχικούς προϊσταμένους της, δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση από άγνωστο και ξυλοφορτώθηκε άγρια!
Είμαστε στο πλευρό της συναδέλφου.
Απέναντι από τους μαφιόζους και –κυρίως- απέναντι από τους πάτρωνές τους! Η «ρεμούλα» έχει αδιαμφισβήτητα και Παραταξιακό και ιδεολογικό πρόσημο, όπως καθαρά φαίνεται από τα ψηφοδέλτια των συνδικαλιστικών Παρατάξεων της τελευταίας τετραετίας.
Που συγκαλύπτουν ημετέρους και δεν ασκούν ως Διοίκηση της Μητρικής, πολλούς μήνες τώρα,  τον προβλεπόμενο πειθαρχικό έλεγχο –για τον οποίον έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα– κατά των υπαίτιων «σκαστών» ρεμούλας δεκάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ,  που αποκάλυψε και έστειλε στον εισαγγελέα η προηγούμενη Διοίκηση των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ!
Αν υπάρξουν ενδείξεις ότι υπάρχει πρόσωπο που εμπλεκόταν στην υπόθεση αυτή, αλλά και σε εκείνη της θυγατρικής, τι θα έχουν να πουν;
Επίσης:
Καλούμε την πολιτική ηγεσία και να παρέμβει ελεγκτικά αφού η συγκεκριμένη «παρέκκλιση» δεν είναι η μόνη υπαρκτή και να θέσει ενώπιον των υπηρεσιακών, ποινικών και αστικών ευθυνών τους, όσους, άμεσα ή έμμεσα, εμπλέκονται με το θέμα, συμπεριλαμβανομένων όσων ανάθεσαν «μεγάλες καρέκλες» σε κλέφτες, πλαστογράφους και καταχραστές!
Καλούμε την ΕΛ.ΑΣ.  να εξαρθρώσει τη συμμορία και να εξιχνιάσει την υπόθεση του ξυλοδαρμού στέλνοντας τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στο φυσικό τους δικαστή, για να μην κινδυνεύσει ξανά η σωματική ακεραιότητα και η ζωή κανενός Ταχυδρομικού.
Καλούμε  τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ να μην εμπλέξει, προκειμένου να συσκοτίσει τα πράγματα, αθώους ευσυνείδητους συναδέλφους, γιατί δεν βρήκαν γρηγορότερα «τον ψύλλο στ’ άχυρα», αλλά εκείνους που μέσα από στρεβλές διαδικασίες αξιολόγησης (ίσως υπάρχουν και πλαστοί τίτλοι σπουδών στην ιστορία), κάναν «τους κλέφτες καπεταναίους», όλως τυχαίως προεκλογικά και τους έντιμους, ουραγούς στην υπηρεσιακή πυραμίδα …
Τέλος καλούμε, τα ΜΜΕ να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση αυτή και στην εν γένει κυριαρχία των συνδικαλιστικοπολιτικών εγκάθετων του καθεστώτος που απήλθε, στα υπηρεσιακά δρώμενα του Ομίλου ΕΛΤΑ και να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά γιατί θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες!
Εμείς ως ΔΑΚΕ κάναμε το χρέος που έχει ο κάθε πολίτης αυτής της Χώρας : Να υπηρετούμε τη διαφάνεια και την εντιμότητα …
Περιμένουμε να κάνουν και οι υπόλοιποι το καθήκον τους …

ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ
Το Γραφείο Τύπου
Για εκτύπωση πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.