Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Έρχονται 510 προσλήψεις μόνιμων στα ΕΛΤΑ στις αρχές του 2017

Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις «δυνάμεις» του σε προσωπικό και με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών του η Διοίκηση των ΕΛΤΑ θα προχωρήσει στις αρχές του 2017 σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ. 
Ειδικότερα σύμφωνα με...
τους σχεδιασμούς της διοίκησης των ΕΛΤΑ τον Ιανουάριο του 2017, το ΑΣΕΠ θα προκηρύξει 510 προσλήψεις τακτικού προσωπικού. 
Ήδη από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στις 13.06.2016 έχει ανάψει το "πράσινο φως" για έγκριση των προσλήψεων. Βαρύτητα θα δοθεί σε παραγωγικές ειδικότητες με τις ειδικότητες των ταχυδρόμων και εσωτερικής εκμετάλλευσης να έχουν την «μερίδα του λέοντος» με πάνω από το 70% των προσλήψεων. Παράλληλα οι προσλήψεις θα αφορούν σε μικρότερο αριθμό και τις ειδικότητες, Διοικητικών, Τεχνικών - Ηλεκτρ. Μηχανικών, Πληροφορικής, Οδηγών και Διαμετακομιστών. 
Με τις προσλήψεις αυτές στόχος της Διοίκησης είναι να απεμπλακεί από την ανάγκη για παροχή υπηρεσιών από εταιρείες με «ενοικιαζόμενους» εργαζόμενους ώστε να καλύπτει τις λειτουργικές της ανάγκες και να ενισχύσει και πάλι την διαχρονική αξία της σχέσης με τον «προσωπικό» ταχυδρόμο.
Πηγη:www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.