Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Η στιγμή της έντασης με δημοσιογράφο του Alpha

"Δουλεύω στον Alpha 21 χρόνια. Σας κοιτάω στα μάτια για να σας πω ότι νιώθω ότι προσωπικά εσείς και η κυβέρνησή σας με απολύει από τη δουλειά μου. Ήξερα ότι τις απολύσεις τις κάνουν οι εργοδότες και όχι οι κυβερνήσεις" είπε η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, απευθυνόμενη στον...
Αλέξη Τσίπρα, εξηγώντας στη συνέχεια πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κλείνει μια επιχείρηση η οποία είναι υγιής οικονομικά.
"Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;" αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος και προχώρησε στην ερώτησή της "Σας ακούγαμε στις προγραμματικές σας δηλώσεις να λέτε ότι θα υπερασπιστείτε τη δημοκρατία. Όσες περισσότερες φωνές, τόση περισσότερη δημοκρατία. Άλλαξε κάτι κ.Τσίπρα στα πιστεύω σας;" κατέληξε.

Το αεριλικί και το νταβατζιλίκι τελείωσε

"Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας και όχι μόνο στην επιχείρηση που δουλεύετε εσείς. Δεν είστε η μόνη εργαζόμενη όλα αυτά τα 6 χρόνια της καταστροφής, ιδίως τα 5 χρόνια της μεγάλης καταστροφής, τότε που τα περισσότερα από τα μέσα ενημέρωσης τα μη αδειοδοτημένα καταφέρονταν εναντίον αυτών των εργαζόμενων που δίναν μάχη για να κρατήσουν τις θέσεις εργασίας τους." είπε αρχικά ο πρωθυπουργός με τη δημοσιογράφο να προσπαθεί να τον διακόψει.
"Τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας πριν την κρίση είχαν 4000 εργαζόμενους και τώρα έχουν 2000. Για αυτούς δεν έκλαψε κανείς. Δεν είχαν μάνα αυτοί. Για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς. Θα σταθούμε δίπλα και στον τελευταίο εργαζόμενο. Θέλουμε να ρυθμιστεί ένα τοπίο οποίο ήταν ασύδοτο όλα τα προηγούμενα χρόνια" είπε ο πρωθυπουργός.
Λίγο αργότερα και ενώ η δημοσιογράφος προσπαθούσε ξανά να επανέλθει ο κ.Τσίπρας τόνισε με πιο αυστηρό τόνο "ο αέρας τελείωσε. Κανείς δεν μπορεί να πληρώνει με αέρα. Το αεριλίκι και νταβατζιλίκι τελείωσε στη χώρα".
Πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.