Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες μέχρι και την Κυριακή, προειδοποιεί η ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Πέμπτης, προειδοποιώντας για παράταση της κακοκαιρίας μέχρι την Κυριακή.
Συγκεκριμένα, το δελτίο αναφέρει ότι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται κατά τόπους σε αρκετές περιοχές της χώρας, θα συνεχίσουν κατά διαστήματα μέχρι και την Κυριακή. 
Πιο αναλυτικά θα...
επηρεαστούν:
  • Σήμερα Πέμπτη (08-09-2016) και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (09-09-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα), η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανώς η Θεσσαλία.
  • Το Σάββατο (10-09-2016) και την Κυριακή (11-09-2016) με μειωμένη γενικά ένταση κυρίως τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Στερεά, η δυτική και κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.
Οι καιρικές συνθήκες σε όλη την Ελλάδα και η πρόβλεψη των επόμενων 24ώρων στη σελίδα της Καθημερινής 
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Πηγη:www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.