Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ εξήγγειλε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Πέμπτη 15...
Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ εξήγγειλε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι δεν θα επιτρέψουν κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων, επικρίνοντας χειρισμούς της διοίκησης των «Οδικών Συγκοινωνιών» (ΟΣΥ).

«Με την εφαρμογή του χειμερινού προγραμματισμού δρομολόγησης και την σωρεία αστοχιών από πλευράς διοίκησης της ΟΣΥ, σχεδόν προδιαγράφεται η ταλαιπωρία του επιβατικού, κοινού καθώς και η εργασιακή εξόντωση των εργαζομένων. Εμείς, καθημερινά δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Πηγη:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.