Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο συγκινητικός λόγος που έκανε τον Τσίπρα να "πετάξει" με οικονομική

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έπρεπε να ταξιδέψει για την κρίσιμη συνάντηση στις Βρυξέλλες, όμως ένα 12χρονο κορίτσι έπρεπε να παλέψει για την ζωή του...
Η μικρή Δέσποινα, έπρεπε επειγόντως να διακομιστεί στο Ανόβερο της Γερμανίας, καθώς έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και είχε...
προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο της πόλης.
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
Την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση, προκειμένου το κοριτσάκι να μεταφερθεί στην Γερμανία, έδωσε τελικά το πρωθυπουργικό γραφείο, το οποίο και παραχώρησε το αεροσκάφος της Προεδρίας στην 12χρονη Δέσποινα.
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έφτασε τελικά στις Βρυξέλλες ταξιδεύοντας με την οικονομική πτήση...

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, στην οποία συγκεκριμένα αναφέρει:

"«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Φωτό από το Χαμόγελο του Παιδιού
Φωτό από το Χαμόγελο του Παιδιού
Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.
Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!"

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.