Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Εμμένει ο Π. Μελάς, προειδοποιεί ο Π. Καμμένος


Τη θέση του πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση στην εκλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας επανέλαβε σήμερα σαφώς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς.

"Το Σύνταγμα προβλέπει ψήφο κατά συνείδηση, δυστυχώς όμως....
διαχρονικά δεν επιστρέπουν στους βουλευτές να ψηφίζουν κατά συνείδηση. Εγώ, λοιπόν, σας το λέω ότι θα ψηφίσω κατά συνείδηση" δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Μελάς εμμένει στην άποψη ότι οι εκλογές θα πάνε πίσω την οικονομία, ωστόσο η θέση που διατυπώνει για "ψήφο κατά συνείδηση" έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, σύμφωνα με την οποία οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν οποια πρόταση κι αν κατατεθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες.

Η στάση αυτή του Παναγιώτη Μελά προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Πάνου Καμμένου, που προειδοποιεί ευθέως με διαγραφές.

"Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη. Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει 'ανάσα' στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 'αποκεφαλίζεται'. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο" τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9 και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τέρενς Κουικ, που υποστηρίζει ότι η χθεσινή απόφαση της ΚΟ ελήφθη όμοφωνα, άρα δεσμεύει και τον κύριο Μελά.

"Φαντάζομαι -είπε ο κ. Κουικ- ότι ένας έντιμος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να έχει άλλη γλώσσα μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα κι άλλη γλώσσα εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ας έρθει ο κ. Μελάς το Σαββατοκύριακο στο Συνέδριο και αυτά που λέει στα ραδιόφωνα ας έρθει να τα πει μπροστά στους χίλιους συνέδρους, που δίνουν αγώνα κάθε μέρα στην εκλογική μας βάση εθελοντικά".
Πηγή:www.megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.