Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Κατεβάζουν ρολά δημόσιος και ιδιωτικός τομέας αύριο Πέμπτη, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία με κεντρικό σύνθημα «Αντιδρούμε σε κάθε μνημονιακό μέτρο που υποτιμά τη ζωή μας».
Το κεντρικό συλλαλητήριο των συνδικάτων είναι στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την....
ίδια ώρα το ΠΑΜΕ θα συγκεντρώνει τις δυνάμεις του στην Ομόνοια. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς στην απεργία μετέχουν οι γιατροί, ενώ ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα πλοία.
Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας (το μετρό θα φτάνει μόνο μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας).
Οι εργαζόμενοι στο Τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο και οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ, όπως και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να πραγματοποιούνται πτήσεις.
Στην απεργία συμμετέχουν και οι δικηγόροι Αθηνών με αποχή από τα καθήκοντά τους, όπως και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.
Σήμερα απεργούν οι δημοσιογράφοι (αύριο δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες).
Πηγή:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.