Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ποτάμια οι δρόμοι της Αττικής - Ισχυρές καταιγίδες την Δευτέρα

Επιδείνωση του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ έως και την Τετάρτη
Σε ποτάμια μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι της Αττικής από την ισχυρή καταιγίδα που εκδηλώθηκε μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.
Κεντρικοί οδικοί άξονες που οδηγούν στα βόρεια προάστια των Αθηνών όπως η λεωφόρος ....

Κηφισίας και η λεωφόρος Μεσογείων πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες, αφού σε αρκετά στα σημεία παρατηρήθηκε συσσώρευση υδάτων κατά μήκος του οδοστρώματος.
Ανδρες της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε απεγκλωβισμό οδηγού από ακινητοποιημένο όχημα επί της οδού Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, όπου διακόπηκε η κυκλοφορία για λίγη ώρα.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχθηκε 33 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Νέο Ηράκλειο και η Νέα Ιωνία.

Επίσης, δέχθηκε τρεις κλήσεις για πτώσεις δέντρων, σε Νίκαια, Χαλάνδρι και Αμπελοκήπους.

Νωρίτερα, λόγω έντονης συσσώρευσης υδάτων η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία και στην υπόγεια διάβαση στην οδό Σπύρου Λούη.

Επιδείνωση του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ έως και την Τετάρτη
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται έως και την Τέταρτη στα ηπειρωτικά, ενώ στα κεντρικά και και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Πιο αναλυτικά:
Τη Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
Την τρίτη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια , την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.
Την Τέταρτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Πηγή:tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.