Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθησαν οι δράστες της ένοπλης ληστείας στα ΕΛΤΑ στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας

Συνελήφθησαν στο Σπάρτο Αμφιλοχίας, έπειτα από καταδίωξη, οι δύο δράστες ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα, στην περιοχή του Στράτου Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας εκ των δραστών είναι ....
τραυματίας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.00 το πρωί, όταν οι δύο δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν τον ταχυδρομικό διανομέα και με την απειλή όπλου του άρπαξαν την τσάντα, που περιείχε περίπου 10.000 ευρώ. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και έφυγαν με κατεύθυνση την περιοχή της Αμφιλοχίας.
Από την Αστυνομία οργανώθηκε μεγάλη κινητοποίηση και οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή ανάμεσα στην Αμφιλοχία και τον Σπάρτο.
Ακολούθησε καταδίωξη σε αγροτική περιοχή και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν και τους δύο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε η τσάντα με τα χρήματα. Ο ένας εκ των δραστών είχε τραυματιστεί και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ ο δεύτερος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι Eλληνες, ενώ η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Πηγή:www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.