Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια του τρένου με έκπτωση 30%. Τι ισχύει για τους επιβάτες του Προαστιακού

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων σε όσους προτίθενται να ταξιδέψουν με τρένο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ανακοίνωσε την Τρίτη (13/01) η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η έκπτωση αφορά εισιτήρια για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και δεν θα ισχύει για...
έκδοση εισιτηρίου μέσω διαδικτύου. Θα χορηγηθεί, επίσης, στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας.
Αφορά αποκλειστικά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου ενώ η συγκεκριμένη έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρασχεθεί και στους εκλογείς επιβάτες του Προαστιακού για ταξίδια που θα κάνουν το ίδιο διάστημα.
Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) θα εφαρμοστεί κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση. Για την χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.
Όπως σημειώνεται, για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως το εισιτήριο τους θα παρέχεται κανονικά και η έκπτωση προαγοράς 15%.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.