Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Η δικαίωση της ΝΔ θα έρθει σύντομα - Ποιοι βουλευτές αξιοποιούνται

«Δεν καλλιεργήσαμε φόβο, επισημάναμε κινδύνους και είπαμε αλήθεια» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, και πρόσθεσε ότι οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε, αναφερόμενος στις...
εθνικοποιήσεις, την ακύρωση συμφωνιών όπως με την Cosco, τη ΔΕΗ, τα περιφερειακά αεροδρόμια και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.
Ασκώντας έντονη κριτική στις πρώτες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι ετοιμάζουν «την επιστροφή του ασύλου της παρανομίας μαζί με την επιστροφή των αιώνιων φοιτητών».
Ο πρώην πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας ότι, αν η ΝΔ είχε κερδίσει τις εκλογές, θα είχε προχωρήσει στο δρόμο της ανάπτυξης και θα είχε προχωρήσει ταχύτερα στη συμφωνία με τους δανειστές.
Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στον θόρυβο που δημιουργήθηκε με το θέμα της παράδοσης του Μεγάρου Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι το βράδυ των εκλογών τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα για να τον συγχαρεί και ότι δεν είχε πρόθεση να μην παραδώσει, αλλά έτσι συμφωνήθηκε με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε εποικοδομητική αντιπολίτευση, με στόχο την προστασία της μεσαίας τάξης, της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην οικονομία.

«Είμαστε το κόμμα που τους εκφράζει» τόνισε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στη μεσαία τάξη και πρόσθεσε πως δεύτερο μέλημα του κόμματος από εδώ και στο εξής είναι ο τρόπος που θα κάνει αντιπολίτευση.
«Δεν θα κάνουμε μια καταστροφική αντιπολίτευση όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κριτήριο θα είναι το συμφέρον της χώρας», είπε και επεσήμανε πως η ΝΔ παράλληλα θα δίνει μάχη ιδεών όπου χρειάζεται και θα υποστηρίζει τις αξίες μιας ενωμένης Ευρώπης, την παραμονή της χώρας μας στις συμμαχίες όπου ήδη είναι, αλλά και την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε επίσης ότι θα προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής τον Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Βρούτσης.
Νέα γραμματέας της ΚΟ θα είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Πηγή:www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.