Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΚΚΕ Vs ΣΥΡΙΖΑ: Η πλατεία ήταν γεμάτη…δυσαρέσκεια!

Καίριο πλήγμα τακτικής πέτυχε το ΚΚΕ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ στο απόγειο της πόλωσης που επιδιώκει προκειμένου να περιορίσει τις διαρροές, λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες.
Προκαλώντας διακριτή δυσφορία στην Κουμουνδούρου, η οποία κάνει λόγο για...
χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ο Περισσός αποφάσισε να διοργανώσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος την προσεχή Πέμπτη στις 7 το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, την ίδια ακριβώς ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλά στην Ομόνοια».

Επικαλούμενοι τον εθιμικό κανόνα που θέλει την προτελευταία ημέρα να ανήκει στην αξιωματική αντιπολίτευση, στον ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζουν μεν ότι η ενέργεια του ΚΚΕ είναι απολύτως νόμιμη, αλλά , όμως δεν είναι ηθική.


Αφήνοντας βαρειές αιχμές για κυβερνητική αβάντα, το στέλεχος του κόμματος Κ. Πουλάκης σχολίασε πως «δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τη στήριξη που απλόχερα παρείχαν άπαντες, και κυρίως η απερχόμενη συγκυβέρνηση, στον Περισσό» για να απαντήσει σφοδρότατα ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Γ. Γκιόκα, κάνοντας λόγο για «πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ».


Όπως συμφωνήθηκε στην Διακομματική Επιτροπή, η ομιλία του κ. Τσίπρα θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση ενώ, θα ακολουθήσει μαγνητοσκοπημένη η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα.

Πηγή:www.reporter.gr


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.