Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοκίνητο παγιδευμένο με βόμβα εξερράγη εν κινήσει - Ενας νεκρός και μία τραυματίας

Αυτοκίνητο το οποίο περιείχε εκρηκτικά, εντοπίστηκε στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εκρηκτικά εξερράγησαν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός.
Η έρευνα έδειξε ότι υπήρχε βόμβα συνδεδεμένη και πιθανότατα από...
κάποιο λάθος εξερράγη, εκτός κι αν είχε στόχο τον ίδιο τον οδηγό ο οποίος εργάζεται σε νυκτερινό κέντρο της Γλυφάδας.
Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έχει μεταβεί στο σημείο της Αττικής Οδού, όπου εξερράγη όχημα, περίπου στις 7.30 το πρωί, και πραγματοποιεί έρευνα.
Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες της έκρηξης. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, από την έκρηξη σκοτώθηκε ο οδηγός του οχήματος, αλβανικής υπηκοότητας, ενώ η συνοδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Στην αρχή η Αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο ο οδηγός του αυτοκινήτου να είχε πάνω του χειροβομβίδα, η οποία από άγνωστη αιτία εξερράγη, ωστόσο τελικά καταλήγουν στο συμπέρασμα πως άγνωστοι είχαν παγιδεύσει το ΙΧ με εκρηκτικό μηχανισμό τύπου «χελώνα», ο οποίος ενεργοποιήθηκε λίγο μετά την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Οι Αρχές αποδίδουν το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος μετέφερε τη φίλη του στο αεροδρόμιο και όταν σημειώθηκε η έκρηξη το αυτοκίνητο ανετράπη και πήρε φωτιά. Ενόσω φλεγόταν, σύρθηκε για μερικά μέτρα.
Πηγή:www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.