Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Νίκη Φούντα

Την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ κάνει γνωστή με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, η Νίκη Φούντα.
«Η πολιτική στάση και...
θεώρηση της βουλευτού διαφοροποιείται σημαντικά, πάνω από έναν χρόνο τώρα, από την κεντρική γραμμή του κόμματος και πλέον δεν υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης. Πρόκειται για μία δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για λόγους πολιτικής και προσωπικής συνέπειας» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά.
«Η βουλευτής εύχεται κάθε επιτυχία όσον αφορά στις μελλοντικές επιδιώξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έναν πολιτικό χώρο που με πολύ σεβασμό και η ίδια, με όλες της τις δυνάμεις, υπηρέτησε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΔΗΜΑΡ: Η Νίκη Φούντα επέλεξε το δρόμο της
«Η βουλευτής κ. Νίκη Φούντα, με την ανεξαρτητοποίηση της, επέλεξε το δρόμο της. Η Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζει το δικό της», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της για την απόφαση τής κ. Φούντα να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, την οποία έκανε γωνστή σήμερα το πρωί με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Πηγή:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.