Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Νέα εφαρμογή για την αποστολή δεμάτων από τα ΕΛΤΑ

Οι πελάτες των ΕΛΤΑ μπορούν να κερδίσουν χρόνο προετοιμάζοντας και εκτυπώνοντας το Συνοδευτικό Δελτίο του δέματος που θα καταθέσουν στο ταχυδρομείο, ενώ ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να ειδοποιηθεί με sms για την άφιξη και παραλαβή του δέματος.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με στόχο τη...
διευκόλυνση των πελατών τους στην αποστολή δεμάτων εσωτερικού χωρίς αντικαταβολή, διαθέτουν στην εταιρική τους ιστοσελίδα www.elta.gr τη νέα επιλογή «Θέλω να Εκτυπώσω Συνοδευτικό Δελτίο Δέματος».
Ο χρήστης της εφαρμογής, αφού συμπληρώσει τα κατάλληλα πεδία, θα εκτυπώσει σε σελίδα Α4 το Συνοδευτικό Δελτίο Δέματος και θα το καταθέσει μαζί με το δέμα του στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ.
Παράλληλα, εφόσον καταχωρήσει και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη, αυτός ειδοποιείται με γραπτό μήνυμα -sms- για την άφιξη και την παραλαβή του δέματος από το κατάστημα ΕΛΤΑ.
Σύμφωνα με την εταιρία, μέσω της ιστοσελίδας των ΕΛΤΑ, www.elta.gr, μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν τη νέα εφαρμογή για να εκτυπώσουν το Συνοδευτικό Δελτίο του Δέματος, εύκολα και γρήγορα.
 Πηγή:www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.