Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΤΑ: Συνεργασία με την ΚΕΔΕ

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ΕΛΤΑ και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας υπέγραψαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Κωστής Μελαχροινός και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να...
διερευνήσουν τις δυνατότητες για την επίλυση προβλημάτων που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με την παροχή  Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών στην ελληνική επικράτεια, καθώς και την πιθανότητα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στους δήμους της χώρας.
Συγκεκριμένα, θα διερευνηθεί η επίλυση του προβλήματος των γραμματοθυρίδων εξωτερικών χώρων για τις περιοχές όπου υπάρχει ελλιπής ονοματοδοσία οδών, όπως παρατηρείται στα όρια αρμοδιότητας πολλών Δήμων, γεγονός που δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση και προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων.
Θα διερευνηθεί επίσης η επίλυση του προβλήματος των γραμματοκιβωτίων, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάπτυξης της υπηρεσίας των ΕΛΤΑ  «Φάρμακα στο σπίτι» για δημότες που έχουν αποδεδειγμένα αδυναμία μετακίνησης.
Στην συμφωνία γίνεται αναφορά στο θέμα παροχής υπηρεσιών ΚΕΠ σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση των σημείων εξυπηρέτησης των δημοτών.
Με βάση την υπογραφείσα συμφωνία γίνεται αναφορά στο θέμα της αντιμετώπισης της τοπικής ανεργίας σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) στις οποίες συμμετέχει ή εποπτεύει ο κάθε Δήμος, ενώ γίνεται αναφορά και για τo πλαίσιo πιθανής συνεργασίας μεταξύ δήμων και ΕΛΤΑ σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Πηγή:www.businessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.