Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Φωτιές άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ η Φωτίου με δηλώσεις περί δημοψηφίσματος

Επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου για ενδεχόμενο μετεκλογικού δημοψηφίσματος.
Νέα επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις που...
έκανε η βουλευτής Θεανώ Φωτίου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για ενδεχόμενο μετεκλογικού δημοψηφίσματος.
«Προφανώς, το ερώτημα που πρόκειται να θέσουν θα είναι “μέσα ή έξω από την Ευρώπη”, "μέσα ή έξω από το ευρώ". Αλλά ας το πουν ευθέως!», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου αποκάλυψε, σήμερα (ΣΚΑΪ TV), ότι σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές και δεν πείσουν την Ευρώπη και τους εταίρους "για το δήθεν πρόγραμμά τους", θα κάνουν αμέσως δημοψήφισμα. Προφανώς, το ερώτημα που πρόκειται να θέσουν θα είναι "μέσα ή έξω από την Ευρώπη", "μέσα ή έξω από το ευρώ". Αλλά ας το πουν ευθέως. Σήμερα, πριν από τις εκλογές. Για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Αφήστε τις εξυπνάδες για δημοψήφισμα τις ακούσαμε και το 2012. Βαρέθηκε πια ο ελληνικός λαός»
Με τη φράση αυτή η Θεανώ Φωτίου απάντησε στον Πάνο Παναγιωτόπουλο σήμερα 30/12/2014 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι».
Πριν τελειώσει η εκπομπή η μονταζιέρα της Νέας Δημοκρατίας παραποίησε τα λεγόμενα της για να δημιουργήσει την πλαστή τρομοκράτηση δημοψήφισμα για  ευρώ ή δραχμή.
Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο όπου η Θεανώ Φωτίου λέει: «Ένα είναι η δύναμη μας,  ο ελληνικός λαός. Τον λαό ακούμε και τον λαό ακολουθούμε. Καμία συμφωνία κάτω από το τραπέζι όπως γινόταν τόσα χρόνια. Οτιδήποτε συζητιέται στις διαπραγματεύσεις θα το ξέρει ο ελληνικός λαός και θα συμμετέχει».
Τους ενοχλεί η δημοκρατία, η διαφάνεια, η κοινωνική νομιμοποίηση, η σύμπραξη του λαού, για εμάς αυτά συνιστούν την δύναμη μας. Με αυτά θα νικήσουμε.
Πηγή:www.antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.