Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Σαμαράς: Η ρήξη δεν είναι λύση

Καλεί την κυβέρνηση «να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί το μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας»
«Η ρήξη δεν είναι λύση» ανέφερε σε δήλωσή του που εκδόθηκε λίγη... ώρα μετά τη διακοπή της συνεδρίασης του Eurogroup της Δευτέρας ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Παρόλα αυτά καλεί την κυβέρνηση «να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί το μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας» αν και εκτιμά ότι «το αδιέξοδο είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη».

Αναφερόμενος σε αυτή καθαυτή τη διαπραγμάτευση ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι «πρέπει να διεξαχθεί με όρους υπευθυνότητας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης».

«Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τινάξουμε όλα στον αέρα. Η ρήξη δεν είναι λύση» καταλήγει στη δήλωση του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.
Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, για τις αποψινές εξελίξεις στο Eurogroup,  έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Το αδιέξοδο είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.
Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί το μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας. Μια διαπραγμάτευση που πρέπει να διεξαχθεί με όρους υπευθυνότητας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.
Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τινάξουμε όλα στον αέρα.
Η ρήξη δεν είναι λύση. 

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.